Individuele lessen

Ieder kind ontwikkeld op zijn eigen ritme. Wij bieden groepslessen aan maar niet iedereen ontwikkeld even goed in groep. Corequi vindt het dan ook belangrijk dat je kind de mogelijkheid krijgt om op zijn eigen tempo te kunnen groeien. Hier werkt het kind alleen met de leerkracht om samen te groeien. De ouders kunnen hierbij hun verlangens ook duidelijk aangeven. Soms hebben onze kinderen plots korte doelstellingen van school uit waar we dan extra focus op kunnen leggen. Het is het soms fijn om nét voor de zomervakantie het zwemniveau van je kind een extra boost te geven. Alles is mogelijk tijdens een individuele les. U vraagt en wij doen ons uiterste best om aan al de verlangens te vol doen met het kind als centraal punt.

Elke privéles bestaat uit 30 minuten. De privélessen worden steeds per 5 sessies geboekt zodat er de tijd is om te evolueren. Na de 5 sessies (lessen) kan er besproken worden of er nog lessen nodig zijn.
Aangezien er veel vraag is naar privélessen kan het zijn dat je kind samen gezet wordt met een tweede kindje met dezelfde doelstellingen om iedereen de kans te geven individueel te werken.

Twee slagen vooruit, een slag terug. En soms ineens een volledige duik!

Boek jouw privé les!