aquafitness met kinderen

Iedereen wil graag sporten maar niet iedereen is graag op het land bezig. Als ook is het in onze drukke agenda als ouder vaak moeilijk om een moment alleen te vinden. Daarom is in deze les ons kleine wonder ook welkom om mee te doen of gewoon in het water te spelen. Aquafitness is de ideale manier om fit te blijven zonder typische BBB lessen te volgen. Corequi geeft je de mogelijkheid om aan je gezondheid te werken tijdens sessies van 45 minuten. Corequi gebruikt iedere week opnieuw diverse materialen en een andere lesstructuur om jullie een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan te bieden.

Aquafitness is voor elke leeftijd. Vaak wordt aquafitness onderschat maar we dagen jullie uit om een les te volgen. Je zal ervaren dat aquafitness voor iedereen kan zijn. Je bepaalt tijdens de les ook steeds je eigen tempo: wil je het wat sneller of trager, je eigen tempo staat voorop. Het is júllie workout dus júllie bepalen waar de les heen gaat. Aquafitness ideaal voor revalidatie: het water verzacht de pijn.

Het zwembad waar Corequi lesgeeft is ook slechts 1m35 zodat iedereen vlot aan de grond kan. De lessen zijn voorzien van leuke muziek. Je kan na de les ook steeds nog wat nagenieten in ons gezellig horecagedeelte waar je tips & tricks kan doorgeven. You’re only one workout away from a good mood.