Aerial yoga

We werken in deze les niet enkel met de aerial doeken maar ook met ulu swings. Zo kan iedereen vliegen op zijn eigen niveau. Dit brengt een mix van yoga, pilates, fysiotherapie, … Deze les wordt als makkelijker aanschouwd dan een normale yogales omdat de swings het lichaamsgewicht ondersteunen zodat de spieren niet zo hard belast worden. De swings geven de mogelijkheid om vrijer te bewegen in een correctere uitlijning.

Het is een geweldige opportuniteit om aan de meer geavanceerde houdingen te werken zoals: inversions. Het heeft het therapeutisch voordeel omdat de zwaartekracht gebruikt wordt om de ruggengraat uit te rekken, blessures te verlichten / genezen, rugpijn te verlichten, … Omdat we in de lucht zijn vereist dit meer focus maar het plezier stijgt met de volle 100%.

Kom en verken het plezier van aerial yoga waarbij je het gevoel van anti-zwaartekracht kan beleven. Als je liever meer uitdaging hebt tijdens de lessen zullen ook tal van varianten aangeboden worden voor de waaghalzen onder jullie.

Kom en vlieg mee met mij in dit avontuur.

In life you must learn how to F.L.Y. = First Love Yourself.