Lessenrooster 2019-2020

Het lessenrooster is beschikbaar vanaf september 2019, inschrijven voor de lessen is verplicht en het aantal plaatsen per les is beperkt.

 

droomkamp

6-12jaar

Ik vang dromen en dromen vangen mij, in mijn dromen zijn we samen, ik en jij.

Dromen
Elk kind droomt meermaals ik word later prinses nee zangers of toch liever superheld. Elk kind fantaseert en droomt over elke mogelijke manier hoe het leven verder zou kunnen lopen. Dromen is zo belangrijk voor elk kind. Daarom was het, het perfecte thema voor ons herfstkamp. We gaan samen opzoek naar elke mogelijke manier van dromen, samen ontdekken, spelen, creëer, beleven,…. Het wordt net zoals elke keer een fantastische ervaring waarin je kind zichzelf volledig kan ontwikkelen. We gaan samen nieuwe herinneren maken met plezier nog steeds bovenaan. Laat de kinderen genieten speel, leef, beleef.
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT.

Wanneer? 28/10/19-31/10/19
De activiteiten zullen doorgaan van 9.30-16u
Er zal vooropvang zijn van 8u, naopvang tot 17.30
Wie? 6-12jaar
Waar? Branderslaan 18, 9140 Temse
Kostprijs? 105€ inclusief jumpsky, alle materiaal & kookworkshop
indien je inschrijft voor 15/09/19 dan kost het slechts 100€
De inschrijving is ook pas definitief na het ontvangen van de betaling.

schrijf snel in er zijn maar 12 plaatsen beschikbaar.

Inschrijven kan via corequi@outlook.com of via onze praktijk.

halloween escape

6-...

18-21u

Halloween escape

Ik daag jullie uit !
Onze vorige halloween escape editie was een succes en iedereen is kunnen ontsnappen. Dat maakt dat we het dit jaar nog uitdagender, spannender en mysterieuzer zullen maken.
Dit jaar speel je de halloween escape niet alleen maar je zal ook tegenstanders hebben wie kan ontsnappen aan ons meesterlijk brein?
Dit jaar worden we geteisterd door een oude dame die een hekel heeft aan mensen. Ze daagt ons uit voor het leukste spel van het jaar. Deze dame zal jullie uitdagen en tot het puntje van je stoel duwen als je geluk hebt, anders bibber je er vast af van de schrik.

Voor diegene die het niet weten wat een escape is… Je krijgt puzzels, raadsels, tips, en zo verder. Je zal samen moeten werken en ieder deeltje van je brein moeten gebruiken om iedere stap te linken om verder te geraken.
We hebben als ook een aangepaste versie voor kinderen met hun begeleidende volwassenen. Waarbij meer tips beschikbaar zijn zodat zei de volwassenen te slim af kunnen zijn.

Ik ben benieuwd of julie het aandurven en kunnen ontsnappen om nadien een gezellige avond te kunnen hebben met diegene die ontsnappen met heerlijke hapjes en drankjes.

Missie data : 26 oktober
Start tijd : 19uur stipt
Locatie : Kapelstraat 170, 9140 Temse België
Bijdrage : 8€ - 12 jaar, 10€ volwassen : je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling
Inschrijven kan via : corequi@outlook.com

Kinderyoga

7-12 jaar

Di: 17.30-18.30

Bij deze leeftijd staat vaak alles op z’n kop!! Daarom is hier is het doel, naast plezier uiteraard, om te leren dat het fijn en veilig is om jezelf te zijn.

Tijdens de yoga sessies beleven de kinderen een echt yoga-avontuur. Ze laten alle drukte van zich wegstromen in een rivier. Ze leren stevig te staan als een boom, snel te bewegen als een panter en dan weer langzaam als een schildpad, en gaan op reis naar de maan en de sterren. Elke les wordt ingekleed in een ander thema, bvb een seizoen, Afrika, boerderij, oerwoud, indianen, het weer, de zee, een verhaal,… Dit thema loopt als een rode draad door de opwarming, yogahoudingen en andere lesonderdelen.

Yogahoudingen, maar ook ademhalings- en concentratiespelletjes, masseren, tekenen, visualisaties en meditaties zijn allemaal onderdelen die in een les aan bod (kunnen) komen.

Kinderyoga geeft kinderen kracht, balans en is waardevol voor het verbeteren van de lichaamshouding, het zelfvertrouwen, de concentratie en het zelfbewustzijn.
Bij kinderyoga gaat het om het plezier en niet om de techniek en de prestatie. Belangrijk is dat kinderen zich goed voelen en zichzelf kunnen zijn in hun omgang met anderen.

Spelenderwijs leren kinderen via yoga de verbinding voelen tussen lichaam en geest. En ontdekken ze een “stille ruimte” binnen zichzelf.

Kleuteryoga

3-7 jaar

Di: 16.30-17.30

Wij gaan op een speelse en rustgevende manier met deze engeltjes op zoek naar hun eigen pad, persoonlijkheid, omgang met emoties & met anderen,…
We werken met tools vanuit kleuteryoga, Brain Gym, dans, massage technieken, multi-move…..

Zo krijgen ze een bom van aanknopingspunten om op hun eigen manier om te gaan met gebeurtenissen & mensen.
Eveneens leren ze zichzelf kennen & beter begrijpen. Dit is de basis voor het begin van een prachtig leven vol kleur en geluk.

Vinyasa yoga

Volwassenen

Di: 18.30-19.30

Wij hebben allemaal recht op een goede ontwikkeling. Door een samenwerking van verschillende mensen kunnen wij een brede waaier van relaxatie aanbieden. Een element dat steeds een belangrijkere wordt in onze maatschappij. Iedereen heeft het recht op de nodige rust. Wij doen dit doormiddel van Yoga, kinesiologie, meditatie & nu ook massage technieken. We zijn hier volop in het groeien en scholen ons steeds bij om jullie de nieuwste technieken te kunnen aanbieden.
In ieder geval, woorden lichten slecht een tipje van de sluier op. Kom dus zeker eens proberen.Vinyasa yoga bestaat uit meerdere disciplines met onder meer : fysieke oefeningen (asana’s), ademhalingsoefeningen, relaxatie, massage, kinesiologie, … het verschil met hatha yoga is dat onze focus meer ligt op spieropbouw.
We maken gebruik van de zonnegroet en ademhalingsoefeningen om ons op te warmen. Vervolgens voeren we asana’s uit op een stevig tempo. Tot slot sluiten we af met verschillende relaxatie technieken om de les volledig met rust af te sluiten.

Wij ontvangen jullie graag met open armen en met de nodige rust.

Bootcamp

Volwassenen

Di: 19.30-20.30 - Wo: 07.00-08.00

Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode waarbij we samen onze grenzen verleggen. Het doel is om kracht en uithouding te verbeteren tijdens een intense groepstraining. Tijdens deze groepslessen worden fijne fun elementen toegevoegd zodat je vergeet hoe hard je zweet. Deze lessen zijn geschikt voor iedereen die graag aan zijn lichaam wil werken. Als trainer pas ik de oefeningen aan zodat ze voor iedereen geschikt zijn zowel beginners als pro’s.
When you feel like you cannot go another step, that’s when you give it everything you’ve got.

Hatha yoga

Volwassenen

Di: 20.30-21.30 - Wo: 09.00-10.00 & 19.00-20.00

Wij hebben allemaal recht op een goede ontwikkeling. Door een samenwerking van verschillende mensen kunnen wij een brede waaier van relaxatie aanbieden. Een element dat steeds een belangrijkere wordt in onze maatschappij. Iedereen heeft het recht op de nodige rust. Wij doen dit doormiddel van Yoga, kinesiologie, meditatie & nu ook massage technieken. We zijn hier volop in het groeien en scholen ons steeds bij om jullie de nieuwste technieken te kunnen aanbieden.
In ieder geval, woorden lichten slecht een tipje van de sluier op. Kom dus zeker eens proberen.Hatha yoga bestaat uit meerdere disciplines met onder meer : fysieke oefeningen (asana’s), ademhalingsoefeningen, relaxatie, massage, kinesiologie, …
We maken gebruik van de zonnegroet en ademhalingsoefeningen om ons op te warmen. Vervolgens voeren we asana’s uit op een rustig tempo. Tot slot sluiten we af met verschillende relaxatie technieken om de les volledig met rust af te sluiten.
Wij ontvangen jullie graag met open armen en met de nodige rust.

Aerial yoga

Volwassenen

Wo: 10.00-11.00 & 20.00-21.00

We werken in deze les niet met de aerial doeken maar wel met ulu swings. Dit brengt een mix van yoga, pilates, fysiotherapie,… Deze les wordt makkelijker aanschouwd dan een normale yoga les omdat de swings ons lichaamsgewicht ondersteunen, zodat onze spieren niet zo hard moeten werken. De swings geven ons de mogelijkheid om vrijer te bewegen in een correctere uitlijning.
Dit is ook een geweldige opportuniteit om aan de meer geavanceerde houdingen te werken zoals inversions. Het heeft ook een therapeutisch voordeel doordat de zwaartekracht gebruikt wordt om de ruggengraat uit te rekken, blessures te verlichten/ genezen, rugpijn te verlichten,… omdat we in de lucht zijn vereist dit meer focus maar het plezier stijgt met de volle 100%. Kom en verken het plezier van aerial yoga waarbij je het gevoel van anti zwaartekracht kan verkennen.
Kom en vlieg mee met mij in dit avontuur.

Rocking children dans

6-12 jaar

Wo: 18.00-19.00

Staat jouw kind ook steeds voor de tv mee te shaken? Zingen ze luidkeels mee op hun favoriete muziek terwijl hun voet het ritme mee tikt?
Dan hebben wij de ideale hobby voor jou. Dansen ! Dans bied je vele aspecten zoals ritme, beweging, gevoel, ruimtegevoel, en zo veel meer …
Hoe vroeger je begint hoe makkelijker het wordt. Wij bieden dans aan vanuit een hedendaagse aanpak die jazz, modern, hedendaagse dans, basic urban dance en musical bevat.

Temse

Aan de lichtjes van de schelde… Wij zijn gelegen aan een prachtig schedelandschap met heel wat natuur en sport mogelijkheden. op 500m van de schelde is onze praktijk gelegen waar we beschikken over een zeer gezellige ruimte waar we wekelijks samen werken. we verwelkomen je graag.

   Branderslaan 18, 9140 Temse